בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יש לכם חודש אחד בלבד ליהנות מהגלידות של פייר ארמה

בין מותגים כמו שאנל, דיור, לואי ויטון ופראדה, ניצב לו בגאלרי לאפייט בפריז, בר הגלידות של פייר ארמה ומציע להמונים הפוקדים את המקום רק שני סוגים של גלידה במלאכת יד. הרעיון: כל גביע יוצא בשילוב טעמים אחר

12תגובות
הגלידות של פייר ארמה
שרון היינריך

פריז רועשת. השף פטיסייר פייר ארמה פתח במפתיע בר גלידות לחודש אחד בלבד, בבניין הראשי של בית הכלבו "גאלרי לאפייט", ליד האופרה גרנייה שבעיר האורות. ארמה, שנחשב למחולל מהפכת הפטיסרי הצרפתית, ידוע כבר בשיתופי הפעולה המעניינים שלו עם מעצבי אופנה, חברות קוסמטיקה, מעצבי מוצר וכעת ליד מותגים כמו שאנל, דיור, לואי ויטון ופראדה, ניצב לו בר הגלידות של ארמה ומציע להמונים הפוקדים את המקום רק שני סוגים של גלידות במגוון טעמים. נראה שרק בפריז אפשר למצוא שילוב של קינוחים, קלוריות ומותגי אופנה עילית והכל נראה...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו