יש לכם חודש אחד בלבד ליהנות מהגלידות של פייר ארמה

בין מותגים כמו שאנל, דיור, לואי ויטון ופראדה, ניצב לו בגאלרי לאפייט בפריז, בר הגלידות של פייר ארמה ומציע להמונים הפוקדים את המקום רק שני סוגים של גלידה במלאכת יד. הרעיון: כל גביע יוצא בשילוב טעמים אחר

שרון היינריך
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
שרון היינריך

פריז רועשת. השף פטיסייר פייר ארמה פתח במפתיע בר גלידות לחודש אחד בלבד, בבניין הראשי של בית הכלבו "גאלרי לאפייט", ליד האופרה גרנייה שבעיר האורות. ארמה, שנחשב למחולל מהפכת הפטיסרי הצרפתית, ידוע כבר בשיתופי הפעולה המעניינים שלו עם מעצבי אופנה, חברות קוסמטיקה, מעצבי מוצר וכעת ליד מותגים כמו שאנל, דיור, לואי ויטון ופראדה, ניצב לו בר הגלידות של ארמה ומציע להמונים הפוקדים את המקום רק שני סוגים של גלידות במגוון טעמים. נראה שרק בפריז אפשר למצוא שילוב של קינוחים, קלוריות ומותגי אופנה עילית והכל נראה הגיוני ובסדר ופריזאי כל כך.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ