בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך הצליחו שתי משוגעות על קינוחים להכניס את מיטב השפים בפריז לבוטיק אחד קטן

שתי עורכות מגזין קינוחים צרפתי הצליחו לעשות את הבלתי ייאמן ולשכנע את מיטב השמות הגדולים בעולם הקונדיטוריה, למכור אצלן את היצירות שלהם, ובכך להגשים פנטזיה לחובבי המתוקים בפריז

8תגובות
הכל בזכות הקשרים
שרון היינריך

בעולם רווי אגו, תחרות ושמירה על הייחודיות ועל טכניקות עבודה ואפילו עיצוב אישי כמו הפטיסרי הצרפתי, מה הסיכוי שיום אחד יקום בפריז בוטיק שבו יימכרו מיטב הקינוחים והממתקים של גדולי השף פטיסיירים והשוקולטיירים, תחת קורת גג אחת? ובכן, אם עד לא מזמן זה נשמע כמו סיכוי קלוש, סוג של אגדה אורבנית, או לחילופין חזון אחרית הימים, אזי שמהשבוע תוכלו להיכנס לבוטיק פטיסרי חדש בפריז שהוא בבחינת הגשמת חלום בעבור חובבי המתוקים הצרפתים. מאחורי המיזם החדש עומדות וריאל תלנדייה וג'ולי מתיו, יוצרות מגזין הפטיסרי  Fou...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו