בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הפטיסרי שאין לה שום דבר להסתיר

עם מעבדת קינוחים נדירה השקופה לקהל, הפטיסרי החדשה של השף פטיסייר קווין לקוט רוצה שתרגישו כמו במסעדה המעוטרת בכוכבי מישלן

11תגובות
מילפיי בהכנת במקום בפטיסרי -KL
שרון הינריך

קווין לקוט מזמין אותי להיכנס למעבדה ולצפות בו מכין את אחד הקינוחים המיוחדים אותם הוא מציע בפטיסרי החדשה שלו KL Patisserie. רק קיר של זכוכית מפריד ביני לבין הלקוחות שנהנים להם מכוס משקה חמים ומקינוח משובח. אני נכנסת דרך דלת הזכוכית השקופה ומעמדת היצירה שלו רואה את כל הסלון-דה-תה. "חשוב לי קשר העין עם הלקוחות, חשוב לי שהם יוכלו לראות את המעבדה, לראות כיצד אנחנו עובדים ולהיות חלק מהתהליך", אומר לקוט. בישראל מטבח פתוח ושקוף הפך בשנים האחרונות לעניין שבשגרה, אבל הרעיון הזה של מעבדה החשופה לעיני כל...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו