הפטיסרי שאין לה שום דבר להסתיר

עם מעבדת קינוחים נדירה השקופה לקהל, הפטיסרי החדשה של השף פטיסייר קווין לקוט רוצה שתרגישו כמו במסעדה המעוטרת בכוכבי מישלן

שרון היינריך
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
שרון היינריך

קווין לקוט מזמין אותי להיכנס למעבדה ולצפות בו מכין את אחד הקינוחים המיוחדים אותם הוא מציע בפטיסרי החדשה שלו KL Patisserie. רק קיר של זכוכית מפריד ביני לבין הלקוחות שנהנים להם מכוס משקה חמים ומקינוח משובח. אני נכנסת דרך דלת הזכוכית השקופה ומעמדת היצירה שלו רואה את כל הסלון-דה-תה. "חשוב לי קשר העין עם הלקוחות, חשוב לי שהם יוכלו לראות את המעבדה, לראות כיצד אנחנו עובדים ולהיות חלק מהתהליך", אומר לקוט. בישראל מטבח פתוח ושקוף הפך בשנים האחרונות לעניין שבשגרה, אבל הרעיון הזה של מעבדה החשופה לעיני כל הוא לא דבר של מה בכך בפריז. במילים אחרות, נדירים המקומות בתחום הפטיסרי בהם ניתן לראות את מקום הייצור בפעולה.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ