בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מה עשה קארל מרלטי, שף פטיסייר מהטובים בעולם, בקריות?

מפגש מקרי של שף קונדיטור מיקי שמו עם קארל מרלטי, מהשף פטיסיירים הטובים בעולם, הוליד מפגש ועבודה משותפת על קולקציית קינוחים חדשה. שרון היינריך ליוותה אותם

3תגובות
קארל מרלטי
שרון היינריך

לא בכל יום מגיע לישראל שף פטייסיר מפורסם מפריז, לטובת עבודה משותפת עם קונדיטור ישראלי על קולקציה חדשה. על כן, צוות הקונדיטוריה של מיקי שמו נרגש. קארל מרלטי, שף פטיסייר מהטובים בעולם עתיד לנחות כאן בדקות הקרובות והציפייה דרוכה. כמה דקות אחר כך, מרלטי כאן ואפשר לנשום לרווחה ולהתחיל לעבוד. אחרי סיור מקיף במתחם הייצור מתחיל יום העבודה הראשון. המתכונים נשלפים, עגלות עמוסות בחומרי גלם מדודים מובאות למרכז החדר וכל עובד מקבל הנחיות מהשף. "נתחיל עם הבצקים", אומר מרלטי ומתחיל לחלק הוראות לצוות והחיוך...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו