בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הדובדבן שבעוגה: הקינוחים שאסור לפספס הקיץ בפריז

ויטרינות המתוקים, כמו השווקים בפריז, נצבעו לאחרונה בגוונים של אדום ובורדו, עם תחילת עונת הדובדבנים בצרפת. זה הזמן בו כל השף-פטיסיירים יוצאים מגדרם ומציגים יצירות מתוקות עם דובדבנים, ואלו הקינוחים שכדאי לכם לנסות בביקורכם הקיץ בפריז

7תגובות
פבריס לה בורדה
שרון היינריך

ואז הם מגיעים. השווקים וויטרינות המתוקים נצבעים בבורדו ובאדום בחמישים גוונים, מזכירים שהדובדבנים הם מהפירות האהובים בפריז. כשהם מגיעים לשווקים מסדרים אותם בדרך כלל לצד המשמשים אדומי הלחי ולצד האספרגוס הירוק סגול, כך שאפשר לבהות בדוכנים האלה דקות ארוכות. כמו מעצבי אופנה, עובדים השף פטיסיירים בפריז על פי לוח השנה ועושים שימוש בחומרי גלם טריים ועונתיים. הגעת הדובדבנים לשווקים מסמנת גם את הגעתם לבוטיקי המתוקים. כל שף פטיסייר יוצר לעצמו קולקציית קינוחים המבוססת על פירות העונה והדובדבן הוא שחקן...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו