הדובדבן שבעוגה: הקינוחים שאסור לפספס הקיץ בפריז

ויטרינות המתוקים, כמו השווקים בפריז, נצבעו לאחרונה בגוונים של אדום ובורדו, עם תחילת עונת הדובדבנים בצרפת. זה הזמן בו כל השף-פטיסיירים יוצאים מגדרם ומציגים יצירות מתוקות עם דובדבנים, ואלו הקינוחים שכדאי לכם לנסות בביקורכם הקיץ בפריז

שרון היינריך
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שרון היינריך

ואז הם מגיעים. השווקים וויטרינות המתוקים נצבעים בבורדו ובאדום בחמישים גוונים, מזכירים שהדובדבנים הם מהפירות האהובים בפריז. כשהם מגיעים לשווקים מסדרים אותם בדרך כלל לצד המשמשים אדומי הלחי ולצד האספרגוס הירוק סגול, כך שאפשר לבהות בדוכנים האלה דקות ארוכות.

כמו מעצבי אופנה, עובדים השף פטיסיירים בפריז על פי לוח השנה ועושים שימוש בחומרי גלם טריים ועונתיים. הגעת הדובדבנים לשווקים מסמנת גם את הגעתם לבוטיקי המתוקים. כל שף פטיסייר יוצר לעצמו קולקציית קינוחים המבוססת על פירות העונה והדובדבן הוא שחקן ראשי בכל ויטרינה. השימוש בפרי הטרי גורם לשף פטיסיירים להיות יצירתיים וחדשניים, מלאים ברעיונות של שילובי חומרי גלם שונים, מרקמים וטעמים.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ