שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

סטאז' עם בשיר: השף פטיסייר שמלמד סטודנטים ישראלים בפטיסרי שלו

השף פטיסייר הבכיר ניקולא בשיר יכול היה להסתפק בסטודנטים הבוגרים של בתי הספר היוקרתיים בפריז, אז מדוע הוא מעדיף דווקא סטאז'רים מישראל, קוריאה ומקסיקו?

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה

"אני אוהב את תל אביב", כותב לי ניקולא בשיר בזמן ביקורו הראשון בישראל. באותו רגע ידעתי שהשידוך הצליח. השף פטיסייר המפורסם שבימים רגילים רוקח את היצירות שלו במעבדה שבלב רובע סאן ז'רמן, מרגיש בבית גם כשהוא רחוק מהסצנה הפריזאית. כבר מספר שנים שאני מכירה את בשיר ודרכי הוא שומע על ישראל ועל ההתעניינות הרבה של הישראלים בתחום הפטיסרי הצרפתית.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ