בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

סטאז' עם בשיר: השף פטיסייר שמלמד סטודנטים ישראלים בפטיסרי שלו

השף פטיסייר הבכיר ניקולא בשיר יכול היה להסתפק בסטודנטים הבוגרים של בתי הספר היוקרתיים בפריז, אז מדוע הוא מעדיף דווקא סטאז'רים מישראל, קוריאה ומקסיקו?

2תגובות
הקינוחים של בשיר
שרון היינריך

"אני אוהב את תל אביב", כותב לי ניקולא בשיר בזמן ביקורו הראשון בישראל. באותו רגע ידעתי שהשידוך הצליח. השף פטיסייר המפורסם שבימים רגילים רוקח את היצירות שלו במעבדה שבלב רובע סאן ז'רמן, מרגיש בבית גם כשהוא רחוק מהסצנה הפריזאית. כבר מספר שנים שאני מכירה את בשיר ודרכי הוא שומע על ישראל ועל ההתעניינות הרבה של הישראלים בתחום הפטיסרי הצרפתית. הקשר הראשון בין בשיר לישראל נולד בבית הספר לקונדיטוריה "דנון" שהבשיל לכדי קורס מרתק שהעביר השף פטייסיר הצרפתי בבית הספר התל אביבי במרץ השנה. בשיר יליד טולוז,...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו