בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אחרי לונדון וניו יורק: האוכל הישראלי מגיע לפריז

פריז והמטבח הישראלי הם עדיין לא לונדון ואוטולנגי, אבל הצרפתים מתחילים לאט לאט להגיד שקשוקה, חומוס וגם פיתה

15תגובות
המזנון בפריז
שרון היינריך

בשנים האחרונות כובשים הצרפתים את ישראל. דוז מדוז, מוסטיק, קרם ברולה. חופי תל אביב נדמים לרגע לדוביל השוכנת לחוף נורמנדי. נדמה שהמגמה היא עלייה לישראל, אבל גם בכיוון ההפוך קורים דברים מעניינים. בארבע השנים האחרונות חלה התפתחות מעניינת בתחום סצנת האוכל הישראלי, או אם תרצו הים תיכוני, בפריז. לא מדובר על אותן מסעדות מגרביות, אלג'יראיות, תוניסאיות או מרוקאיות שהגיעו לכאן עם המהגרים מאותן מדינות, אלא על גל חדש של מסעדות המביאות רוח ישראלית עדכנית ומעניינת לעיר האורות. מטבח ישראלי כמעט בלתי ניתן...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו