אחר הצהריים עם קוקו שאנל של ספרי הבישול בצרפת

הצצה לעולמה של קוקו ז'ובאר, מעצבת הקו הסגנוני של מיטב ספרי המתכונים הנחשבים בצרפת, בהם ספר הפטיסרי של פייר ארמה

שרון היינריך
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שרון היינריך

בפעם הראשונה, ראיתי אותה באירוע השנתי של איגוד "רלה דסרט", אליו שייכים 100 השף פטיסיירים המובילים בעולם. כבר אז היא נראתה כדמות מיוחדת מאוד. לבושה טוניקה צבעונית, סרט מקושקש לראשה ואנרגיות של יצירה עוטפות אותה. היא מסתובבת בין השף פטיסיירים עם חיוך גדול ונראה שהם רוכשים לה כבוד רב. אחרי כמה דקות מכריזים שהספר של פייר ארמה זכה בתואר ספר הפטיסרי הטוב ביותר לשנה החולפת. ארמה עולה בצניעות המאפיינת אותו לבמה והיא איתו, קוקו ז'ובאר.

שרון היינריך

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ