בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אחר הצהריים עם קוקו שאנל של ספרי הבישול בצרפת

הצצה לעולמה של קוקו ז'ובאר, מעצבת הקו הסגנוני של מיטב ספרי המתכונים הנחשבים בצרפת, בהם ספר הפטיסרי של פייר ארמה

תגובות
ספר המתכונים של קוקו ז'ובאר
שרון היינריך

בפעם הראשונה, ראיתי אותה באירוע השנתי של איגוד "רלה דסרט", אליו שייכים 100 השף פטיסיירים המובילים בעולם. כבר אז היא נראתה כדמות מיוחדת מאוד. לבושה טוניקה צבעונית, סרט מקושקש לראשה ואנרגיות של יצירה עוטפות אותה. היא מסתובבת בין השף פטיסיירים עם חיוך גדול ונראה שהם רוכשים לה כבוד רב. אחרי כמה דקות מכריזים שהספר של פייר ארמה זכה בתואר ספר הפטיסרי הטוב ביותר לשנה החולפת. ארמה עולה בצניעות המאפיינת אותו לבמה והיא איתו, קוקו ז'ובאר. הפעם השנייה כבר מתרחשת בבית ארמה ברובע ה- 17 של פריז. מבנה צר בין...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו