בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

לנו יש סופגניות ולצרפתים בוש דה נואל

אם בארץ הפכו הסופגניות לקולקציות אופנתיות, תראו מה קורה בפריז: קינוח חג המולד הצרפתי הקלאסי מקבל אירועי השקה נוצצים וכל שף פטיסייר מתחרה על תשומת הלב, משל היתה זאת חליפה של פראדה

8תגובות
בוש-דה-נואל
שרון היינריך

כשבארץ משתוללת סופת סופגניות, בצרפת מתחילים לקבל החלטות לגבי קינוחי חג המולד. אך לא מדובר בהחלטה פשוטה. כל משפחה עוברת על הקטלוגים של השף פטיסיירים ומחליטה איזו יצירה תככב על שולחן החג בערב בו פאפא נואל יגיע עם שק המתנות. הקינוח המסמל את החג נקרא בצרפתית בוש-דה-נואל (גזע העץ של חג המולד) ובמקור הוא הורכב מעוגת רולדה מצופה בקרם חמאה עליו חרצו בעזרת מזלג חריצים ששיוו לו מראה של גזע עץ. בשנים האחרונות, עם התפתחות הפטיסרי הצרפתית המודרנית והפיכתה לערוץ אופנה עם קולקציות, חומרי גלם עדכניים וטרנדים...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו