לנו יש סופגניות ולצרפתים בוש דה נואל

אם בארץ הפכו הסופגניות לקולקציות אופנתיות, תראו מה קורה בפריז: קינוח חג המולד הצרפתי הקלאסי מקבל אירועי השקה נוצצים וכל שף פטיסייר מתחרה על תשומת הלב, משל היתה זאת חליפה של פראדה

שרון היינריך
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
שרון היינריך

כשבארץ משתוללת סופת סופגניות, בצרפת מתחילים לקבל החלטות לגבי קינוחי חג המולד. אך לא מדובר בהחלטה פשוטה. כל משפחה עוברת על הקטלוגים של השף פטיסיירים ומחליטה איזו יצירה תככב על שולחן החג בערב בו פאפא נואל יגיע עם שק המתנות. הקינוח המסמל את החג נקרא בצרפתית בוש-דה-נואל (גזע העץ של חג המולד) ובמקור הוא הורכב מעוגת רולדה מצופה בקרם חמאה עליו חרצו בעזרת מזלג חריצים ששיוו לו מראה של גזע עץ.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ