בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השף פטיסייר הטוב בעולם פותח בוטיק ראשון בפריז

אחרי שקטף לא מעט תארים, פותח השף פטיסייר סדריק גרולה חנות קטנה עם קינוחיו המרהיבים. עכשיו רק צריך להזמין כרטיס טיסה לפריז

תגובות
קישוט עם קצפת עוגה של סדריק גרולה
שרון היינריך

מה לא נכתב על סדריק גרולה, מי שהוכתר בשנת 2017 לשף פטיסייר הטוב ביותר בעולם? הוא נחשב לאחד ממובילי תחום הפטיסרי הצרפתית המודרנית, ובעידן בו השפים מחוברים לאינסטגרם ולרשתות החברתיות, מתעדים את עצמם בסדנאות בעולם, מגיבים לעוקבים נרגשים ובעיקר חושבים איך למתוח עוד ועוד את גבולות הפטיסרי הצרפתית הקלאסית, גרולה הוא הקול הצעיר הבולט בקרב בני דורו. כבן למשפחה שבבעלותה בית מלון ומסעדה, בילה גרולה הילד במטבחים וכבר בגיל 12 התחיל את המסלול שלו בתחום. בתחילה, עבד במטבח, אך מהר מאוד גילה שהתשוקה האמיתית...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו