הכוח הנשי שמשגע את עולם הפטיסרי הצרפתי

עולם מגזיני האוכל הצרפתי היה די שומם עד שבנות הזוג ג'ולי מתיו ומוריאל תלנדייה יצרו את הירחון "Fou de Patisserie" והפכו את השפים והקונדיטורים לכוכבים. כעת הן פותחות בוטיק מתוקים ושוב הקונדיטורים עומדים אצלן בתור

שרון היינריך
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
שרון היינריך

הפעם הראשונה שפגשתי את ג'ולי מתיו היתה באחד מאירועי ההשקה של קינוחי חג המולד בפריז. באירועים האלה פוגשים בדרך כלל את כל מי שמסקר את תחום המתוקים בפריז. עיתונאים, בלוגרים וכמובן שאת כל השף פטיסיירים. מתיו הצטיירה לי כאשה שקטה ורצינית, צנועה, לא בדיוק ידעתי אז מה תפקידה בכוח. אחד השפים הכיר בינינו והסביר "זו ג'ולי, הבעלים של המגזין Fou de Patisserie", ואז הבנתי מול מי אני עומדת.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ