בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הכוח הנשי שמשגע את עולם הפטיסרי הצרפתי

עולם מגזיני האוכל הצרפתי היה די שומם עד שבנות הזוג ג'ולי מתיו ומוריאל תלנדייה יצרו את הירחון "Fou de Patisserie" והפכו את השפים והקונדיטורים לכוכבים. כעת הן פותחות בוטיק מתוקים ושוב הקונדיטורים עומדים אצלן בתור

תגובות
FOU DE PATISSERIE
שרון היינריך

הפעם הראשונה שפגשתי את ג'ולי מתיו היתה באחד מאירועי ההשקה של קינוחי חג המולד בפריז. באירועים האלה פוגשים בדרך כלל את כל מי שמסקר את תחום המתוקים בפריז. עיתונאים, בלוגרים וכמובן שאת כל השף פטיסיירים. מתיו הצטיירה לי כאשה שקטה ורצינית, צנועה, לא בדיוק ידעתי אז מה תפקידה בכוח. אחד השפים הכיר בינינו והסביר "זו ג'ולי, הבעלים של המגזין Fou de Patisserie", ואז הבנתי מול מי אני עומדת. ספטמבר 2013, תחום הפטיסרי המודרנית מתחיל להמריא ומגזין חדש המסקר את התחום נולד. אני זוכרת את הרגע בו אחזתי במגזין...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו