בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הרגע בו שוקולטיירים אנונימיים הופכים למכתיבי דעת קהל

20 שוקולטיירים מתחילים מ-20 מדינות מרחבי העולם, יעלו היום על בימת תחרות מאסטרס השוקולד העולמי בפריז, בתקווה לקנות את עולמם

5תגובות
יצירת פרלין, מאסטרס של שוקולד
שרון היינריך

ואנסן ואלה עולה לבמה ומתיישב לצד המראיין, השוקולטייר רמון מוטארו. מאחוריו מסך גדול עליו מוקרן סרט המתאר את הדרך שעבר עד זכייתו בגמר מאסטרס השוקולד העולמי (WCM) בשנת 2015. "התרגשות, אושר, דמעות, עייפות, הכל התנקז לרגע אחד. שנתיים של עבודה קשה ואימונים יומיומיים הביאו אותי לרגע הזה. מאז הזכייה השתנו חיי, אנשים מכל העולם שלא הכירו אותי נחשפו אלי ולעבודה שלי, אני מוזמן להעביר סדנאות בכל העולם ולאחרונה פתחתי את החנות הראשונה שלי", מספר ואלה בחיוך המאפיין אותו. רק בן 27 היה כשזכה בתואר ומאז הוא כובש...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו