כשמעצב העל של עולם הפטיסרי מגיע לשאנז אליזה - פטיפורים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

כשמעצב העל של עולם הפטיסרי מגיע לשאנז אליזה

לכתבה
עולם שלם של לייף סטייל שמשלב טעמים וריחות, קינוח של פייר ארמה ב-86Champsשרון היינריך

השף פטיסייר פייר ארמה חבר אל המותג הצרפתי ל'אוקסיטן וביחד פתחו מתחם ענק שהוא חוויה רב חושית העומדת על הקשר שבין קינוחים ומוצרי טיפוח, והפכו לסיבה לשוב אל השאנז אליזה

3תגובות

בשנים האחרונות אני לא ממש מגיעה לשדרת השאנז אליזה. מזמן מיציתי את חנויות הענק, נחילי האנשים והכייסים. כשגרים בפריז שדרות האליזה הן שטח אקס טריטוריאלי, כזה שמגיעים אליו רק כשיש מבקרים מישראל שמתעקשים לראות את חנות הדגל של לואי וויטון (והיא בהחלט שווה ביקור) או את שער הניצחון, להבדיל. אבל החל מסוף השבוע האחרון המציאות בשדרה משתנה: כשמעצב העל של עולם הפטיסרי הצרפתית פותח בה ביחד עם מותג הקוסמטיקה ל'אוקסיטן חנות קונספט מרשימה, כבר מדברים על המקום כמי שצפוי להיות מוקד עלייה לרגל למקומיים ולתיירים מכל העולם. "הרעיון מבחינתי היה ליצור עולם שלם של לייף סטייל שמשלב טעמים וריחות", מסביר פייר ארמה בערב...

הרשמה לניוזלטר

מחפשים מתכון לערב שבת? עדכוני אוכל ויין בדרך אליכם. הירשמו עכשיו

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות