השנה עצי חג המולד בפריז מתוקים יותר מתמיד - פטיפורים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

השנה עצי חג המולד בפריז מתוקים יותר מתמיד

לכתבה
הקינוח המסמל את החג נקרא בצרפתית בוש-דה-נואל (גזע העץ של חג המולד) ובמקור הוא הורכב מעוגת רולדה מצופה בקרם חמאה עליו חרצו בעזרת מזלג חריצים ששיוו לו מראה של גזע עץ שרון היינריך

בוש דה נואל, קינוח חג המולד הצרפתי הקלאסי, הפך ברבות השנים ליצירת אמנות של ממש כשכל שף פטיסייר מתחרה על תשומת הלב הלקוחות, עם אירועי השקה נוצצים, קטלוג מבריק וקולקציה שלמה מסביב

תגובות

כשבארץ מדברים על בחירות, בצרפת בוחרים בוש דה נואל. בתרגום פשוט: גזע עץ חג המולד. אך לא מדובר בבחירה פשוטה. כמה שבועות לפני החג עוברת כל משפחה על קטלוגים רבים של שף פטיסיירים ומחליטה איזו יצירה תככב על שולחן החג שלה. הקינוח שמסמל את הכריסטמס בצרפת הורכב בצורתו המקורית מעוגת רולדה פשוטה, ממולאת בקרם אהוב ומצופה בקרם נוסף של חמאה, אותו חרצו במזלג - עניין ששיווה לו מראה של גזע עץ, ממש כמו האשוח אותו הניחו בערב חג המולד. בכל שנה, כמה חודשים לפני חג המולד משיקים בוטיקי המתוקים ומלונות היוקרה את קינוחי הכריסטמס שלהם. למעשה, יש כמה שבועות במהלך חודש ספטמבר בהם אירוע רודף אירוע וממש כמו שבוע האופנה...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון

הרשמה לניוזלטר

רוצים לקרוא את המיטב? הירשמו וקבלו המלצות קריאה לסופ"ש

ברצוני לקבל ניוזלטרים, מידע שיווקי והטבות


תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות