קונדיטוריה יהודית קטנה מביאה את בשורת הבבקה לפריז

למרגלות כנסיית המונמרט נפתח פטיסרי משפחתי שמייצר עוגות שמרים שהן משב רוח רענן בנוף הקינוחים השמרני של פריז. בקרוב גם אפשר יהיה למצוא חלות וסופגניות בלב הרובע התשיעי

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
בבקה זנה
מחווה לסבתא התוניסאית. עוגה של בבקה זנהצילום: שרון היינריך
שרון היינריך
פריז

ניצניו של האוכל הישראלי החלו לפרוח בפריז עם פתיחתם של המזנון של אייל שני, ואחריו מקומות לנגב בהם חומוס (או ליתר דיוק לאכול אותו עם מזלג), כשהשיא הגיע עם בלאגן ואחר כך עם פתיחת מסעדת "שבור" של אסף גרניט ואורי נבון שרשמה הישגים רבים, תוך זמן קצר מרגע פתיחתה. רק בתחום המתוקים עוד לא הגיעה הבשורה מכיוון הלבנט ואם הבבקה כבשה את ניו יורק, אז מה קורה עם פריז?

שרון היינריך

בעלת הטור "פטיפורים"

תגובות