החיים שלנו תותים וטירמיסו - פטיפורים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

החיים שלנו תותים וטירמיסו

האביב הביא תותים לשווקים בפריז ובהתאם לכך נצבעו ויטרינות הפטיסרי בעיר בשלל קינוחים אדמדמים-ורודים. שרון היינריך זרמה עם נהר התותים והכינה קינוח מסוכן בהשראת הטירמיסו

8 כוכוסת אישיות או תבנית בקוטר 20 ס"מ דרגת קושי: בינוני
תותירמיסו
שרון היינריך

האביב הביא עמו כתמים אדומים לכל השווקים הפזורים בפריז. פתאום, ביום אחד, נשזרים בין דוכני האספרגוס תותים אדומים, בוהקים, קטנים, גדולים, ספרדיים וצרפתים. הם מגיעים בסלסלות קטנות, בקופסאות פלסטיק ואפילו בארגזי עץ קטנים שמהווים תפאורה מקסימה לצבע החזק שלהם.

מרגע הגעת התותים לשווקים, מתמלאות גם ויטרינות הפטיסרי בקינוחים אדמדמים-ורודים בהתאם. כך למשל תוכלו למצוא בעונה הזו כמעט בכל פטיסרי את עוגת הפרזייה המפורסמת. אבל לא רק אותה, גם טארט עם תותים, אקלר עם תותים, באבה או רום עם תותים ואפילו סאנט-אונורה עם תותים.

גם אני החלטתי לזרום עם נהר התותים הזה, ומכיוון שבקרוב מאוד אני קופצת לאיטליה, נח עלי מצב רוח של טירמיסו. ומכיוון שקפה ותות לא ממש הולכים ביחד, החלטתי לבנות לי קינוח "תותירמיסו", המבוסס על קרם מסקרפונה וניל עשיר, בישקוטי תוצרת בית וסירופ רום ותותים שעושים בכמה דקות. התוצאה - מסוכנת!

_

שרון היינריך היא קונדיטורית ישראלית שחיה בפריז ומשם כותבת את הבלוג Paris Chez Sharon 

4תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 3.0 1 5 2

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון

מתכונים נוספים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות