עוגת גבינה ניו יורקית עם טוויסט צרפתי - פטיפורים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עוגת גבינה ניו יורקית עם טוויסט צרפתי

אם יש קינוח אחד במטבח האמריקאי ששרון היינריך אוהבת זה עוגת הגבינה הניו יורקית, אבל איך נותנים לה טוויסט צרפתי שאי אפשר לטעות בו ועדיין לשמור על שחיתות אמיתית?

תבנית קפיצית עגולה בגודל 20 דרגת קושי: קל
עוגת גבינה ניו יורקית עם שאנטיי פרלינה פקאן וקרפ דנטל
שרון היינריך

הוטלה עלי משימה: הכיני עוגת גבינה ניו יורקית עם טוויסט צרפתי. האמת היא שעוגת גבינה ניו יורקית היא אחד הקינוחים היחידים שאני מתחברת אליהם במטבח האמריקאי. מהר מאוד הבנתי שאני רוצה לשדך את העוגה הזו לטעמים של פרלינה, המזוהים עם צרפת.

החלטתי להכין בסיס מפתי-בר אמיתיים, על בסיס חמאה. את הפתי-בר ערבבתי עם חמאה מבריטני ופרלינה פקאן. גוף העוגה נותר ניו יורקי למהדרין ומעליו הנחתי בעדינות קרם שאנטיי עם פרלינה פקאן, פירורי אגוזים מקורמלים ובתצורה המוגזמת שלה (בכל זאת אמריקה) הוספתי גם חתיכות של קרפ דנטל קרמל וקרפ דנטל מצופה בשוקולד מריר, גם הם מבריטני (קרפ דנטל הוא קרפ דקיק אפוי ומקורמל, המזכיר מעט את פירורי הפאייטה פוייטין שאפשר למצוא בכל חנויות המזון המתמחות). שחיתות אמיתית אבל שווה.

שרון היינריך היא קונדיטורית ישראלית שחיה בפריז ומשם כותבת את הבלוג Paris Chez Sharon 

 

4תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 1

מתכונים נוספים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות