קינוח שחובבי קפה ושוקולד לא יוכלו להגיד לו לא - פטיפורים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

קינוח שחובבי קפה ושוקולד לא יוכלו להגיד לו לא

מעדן שאפשר לאכול כחטיף ליד הקפה, כקוביות קרות ביום חם, או גם כקינוח אחרי ארוחה

תבנית בגודל 20X30 דרגת קושי: בינוני
ריבועי בצק שקדים, גנאש שוקולד וקפה עם אגוזי פקאן קלויים, מצופים בשוקולד
שרון היינריך

אני כל כך אוהבת קפה. זה התחיל מקפה נמס, לאחר מכן המגורענים למיניהם שהגיעו לארץ כאילו היו זהב גולמי והיום, אין ביקור בארץ שלא כלולה בו ישיבה בבית קפה תל אביבי ותדלוק מאגרי הקפה האיכותי שכל כך חסר ביומיום הפרזיאי. קפה הוא נושא כאוב בפריז, בירת הקולינריה העולמית. מסעדות, מזללות וקינוחים מהטובים בעולם אבל הקפה? קטסטרוף. יחד עם זאת, בשנים האחרונות החלו להיפתח בפריז בתי קפה  שמזכירים יותר את תל אביב או לונדון. רק לדוגמה, הקפה הטוב הכי קרוב לבית שלנו נמצא כרבע שעה נסיעה במטרו, כך שלא תמיד יש זמן או חשק להתחיל לצאת מהבית בשביל לאטה. זאת הסיבה שמכונת הקפה היא אחד המכשירים החשובים ביותר בבית.

אני אוהבת קפה בכל צורה, קר (מאוד), רותח, בתוך עוגות וכמובן שגם בתוך שוקולד. למרות זאת, הרבה זמן לא כיכב אצלי השחור הארומטי הזה בקינוח שיוצר במטבח שלי. אז הנה מעדן שאפשר לאכול כחטיף ליד הקפה, כקוביות קרות ביום חם, או גם כקינוח אחרי ארוחה.

___

שרון היינריך היא קונדיטורית ישראלית שחיה בפריז כמה שנים ומשם כותבת את הבלוג Paris Chez Sharon   

9תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון

מתכונים נוספים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות