עוגה עם קפה וליים כבר טעמתם? - פטיפורים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

עוגה עם קפה וליים כבר טעמתם?

קפה בעוגה מתחבר אצלנו בדרך כלל לחומרי גלם כמו שוקולד ואגוזים. אבל ניסיתם פעם קפה עם ליים? מפתיע כמה שזה טעים ומרענן

10 טארטים אישיים בקוטר 6-7 ס"מ דרגת קושי: בינוני
טארט שקדים, קפה וליים
שרון היינריך

בימים האחרונים יש לי תשוקה עזה להכנת טארטים אישיים, אבל לא מפונפנים מדי אלא כאלה המורכבים ממספר מצומצם יחסית של חומרי גלם. השילוב של אותם חומרים יחד הוא זה שהופך אותם למיוחדים. כך למשל הכנתי הקיץ טארטים עם קרם אגוזים, קרמל מלוח ותאנים. שילוב מופלא של טעמים שמתאים לקיץ אבל קורץ במקביל לחורף. הפעם החלטתי לשלב בטארט את טעם הקפה האהוב עלי. קפה בדרך כלל מתחבר אצלנו לחומרי גלם כמו שוקולד, אגוזים, פרלינה. אבל ניסיתם פעם קפה עם ליים? מפתיע כמה שזה טעים ומרענן.

שרון היינריך היא קונדיטורית ישראלית שחיה בפריז ומשם כותבת את הבלוג Paris Chez Sharon 

3תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 3

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון

מתכונים נוספים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות