הכירו את הפטיסרי ללא גלוטן הראשונה בפריז

השמרנות בפריז נסדקת ונפתחים בה יותר ויותר מקומות, שבהם ניתן למצוא מוצרים ללא גלוטן. הלמוט-ניוקייק היא הסנונית הראשונה של הפטיסרי

שרון היינריך, פריז
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שרון היינריך, פריז

תתארו לכם שאתם מגשימים חלום: מילדות אתם רוצים להיות שף פטיסיירים, אתם גרים במדינה המקדשת את עולם הקינוחים ואתם מאמינים שיום יגיע וגם אתם תעמדו בשורה הראשונה של הקונדיטורים. ככה זה בצרפת, כל ילד שנכנס לתחום הזה מאמין שיום יבוא ותואר ה- MOF יעטר את מקטורן העבודה שלו. אתם מתחילים בדרך הקשה והמאתגרת, עובדים בפטיסרי כזו או אחרת, מתקדמים ומגיעים לאחד ממעוזי הפטיסרי העולמים, LENOTRE. שם אתם עובדים ורוקמים את חלומכם ופתאום מגלים שאתם רגישים לגלוטן ולא יכולים לאכול יותר קמח רגיל.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ