שחיתות צרפתית: 4 שוקולטיירים ששווה לבקר בפריז

לכבוד סלון השוקולד שנפתח היום בפריז, שרון היינריך חוזרת אל ארבעה שוקולטיירים שאסור לפספס בביקור הבא בפריז: מאמן המפסל בשוקולד, דרך השוקו החם הטעים ביותר ועד המקום בו אוכלים את הבונבונים ההיסטוריים של מארי אנטואנט

שרון היינריך
פריז
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שרון היינריך
פריז

ממש היום (רביעי) נפתח סלון השוקולד הבינלאומי, פריז 2014. מאות שוקולטיירים ויצרני ממתקים יתכנסו תחת מתחם אחד בפארק התערוכות של פריז ויציגו את מיטב השוקולדים שיצרו, את הטרנדים החדשים ואת הפרשנות שלהם לעולם השוקולד. השנה חוגג הסלון 20 וזו סיבה מספיק טובה למסיבה אמיתית. המארגנים מבטיחים חוויה מיוחדת של פסלי שוקולד, שמלות השוקולד המפורסמות של הסלון, הדגמות מרתקות ובעיקר המון המון מהחום והמתוק הזה. את כל הפרטים על הסלון תוכלו למצוא כאן, ובינתיים, הנה המלצה על כמה שוקולטיירים שאסור לכם לפספס בפריז, בעיקר אם אתם לא מתכננים לפקוד את פריז בימי הסלון.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ