מתכון לעוגיות המדלן הכי טובות בפריז

לצד קינוחים מרהיבים וטארט טאטן אגדי אחד, ה"לה פיגארו" הכריז על המדלן של פבריס לה בורדה כטובות ביותר בפריז ומאז הן נחטפות כעוגיות טריות. שרון היינריך בדקה וטעמה וחזרה עם המתכון לעוגיות הטובות ביותר בפריז

שרון היינריך
פריז
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שרון היינריך
פריז

יום סתווי וקריר בפריז ותור משתרך לו בכניסה לפטיסרי-בולנז'רי של פבריס לה בורדה (Fabrice Le Bourdat). המקום המיוחד הזה לא מאבד מהקסם שלו ובכל פעם הלב נמס מחדש בכניסה למקום, גם ובזכות היכולת של לה בורדה לשמור על אופי ועל איכויות הנכונות רק לו ולצוותו. סלין, אשתו של לה בורדה, וצוות המוכרות לא מפסיקות לשרת את הלקוחות הקבועים של הרובע המבקשים את ה"קום ד'אביטוד" שלהם (כלומר את הקבוע שלהם), לצד תיירים יפנים סקרנים שחופרים בטארט טאטן המיוחד של לה בורדה. אשה מבוגרת משוחחת עם לה בורדה והוא מחייך אליה ומאחל לה יום נפלא. לאחר מכן הוא מתפנה להסביר לי שמדובר בלקוחה נאמנה המבקרת במקום כבר שנים, ומגיעה ממרחק כמה תחנות מטרו על מנת לרכוש בכל יום לחם טרי ומאפים. ככה זה אצל לה בורדה, הבוטיק שלו הוא החיים שלו ולא בכדי הוא גר ממש בקומה שמעליו. על BLE SUCRE כבר כתבתי בעבר, אבל הפעם הגעתי לבקר את לה בורדה כדי לטעום מהמדלן עצומת הממדים החדשה שלו ועל הדרך גם קיבלתי את המתכון, הישר מידיו המאובקות בקמח של השף פטיסייר.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ