שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל

אחר הצהריים עם השף פטיסייר של ראש ממשלת צרפת

שיחה עם האיש שמכין קינוחי ראווה לראשי ממשלות דרך קבע, ולא תאמינו מה הוא אוהב לעשות בשעות הפנאי (רמז: לרכוב על סוסים ולהטיס מטוסים)

שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
הדפיסו כתבה
גאל קלאבייר
גאל קלאבייר:הצוות שלי מורכב ממני ומעוד 4 אנשים ואנחנו אחראים לכל מה שקשור לתחום המתוקים במעון הרשמי. בדרך כלל בבוקר הדגש יותר על סלט פירות ודברים קלילים, אך לארוחת הצהריים מדובר כבר בהכנת קינוחיםצילום: שרון היינריך
שרון היינריך
גאל קלאבייר
מה ההבדל הגדול בין שף פטיסייר בבוטיק לבין שף פטיסייר במעון ראש הממשלה? ההבדל הגדול ביותר הוא שאני צריך לייצר קינוח שונה בכל יום. אין קולקציה קבועה או מתחלפת כל כמה חודשים כמו שיש בבוטיקיםצילום: שרון היינריך
גאל קלאבייר
צילום: שרון היינריך
גאל קלאבייר
אמנם אני מתנהל בתוך מסגרת תקציבית אך אני לא צריך לתת דין וחשבון על עלות של כל קינוח בפני עצמו, אני בעצם לא עובד למטרות רווח, הבדל מאוד גדול ביצירה ובייצורצילום: שרון היינריך
גאל קלאבייר
צילום: שרון היינריך
גאל קלאבייר
צילום: שרון היינריך
גאל קלאבייר
בהמשך סיים את לימודיו הרגילים ולאחר מכן עשה את ה CAP (תואר חובה לבעלי מלאכות יד בתחומים שונים) בפטיסרי, שוקולטרי, גלאסרי (גלידות) וקונפיסרי (ממתקים)צילום: שרון היינריך

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ