עוגיות שוקולד ללא גלוטן של סבסטיאן לנגלה - פטיפורים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון עוגיות שוקולד ללא גלוטן של סבסטיאן לנגלה

מתכון לעוגיות שוקולד לנמענעים מגלוטן מהקולקצייה של הפטיסרי החדשה גאטה בפריז

25-30 עוגיות דרגת קושי: קל
עוגיות שוקולד ללא גלוטן של סבסטיאן לנגלה
שרון היינריך
תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 4.5 1 5 6

רכיבים

250 גרם חמאה רכה

310 גרם סוכר חום בהיר

5 גרם מלח

1 ביצה בגודל  M

280 גרם קמח אורז

70 גרם קמח תירס

4 גרם אבקת אפייה

350 גרם שוקולד 70% מומס

100 גרם שוקולד חלב קצוץ גס

הוראות הכנה

1. בקערת מיקסר שמים חמאה, סוכר ומלח. על ראש מקיסר מרכיבים וו ערבול (גיטרה) ומערבלים.

2. מוסיפים את הביצה ומערבלים עד לקבלת מסה אחידה.

3. מוסיפים קמח אורז, קמח תירס, אבקת אפייה ושוקולד מריר מומס וממשיכים לערבל.

4. מוסיפים שוקולד חלב קצוץ ומערבלים עד לקבלת בצק אחיד. הבצק שמתקבל רך מאוד ולא ניתן לעיבוד בשלב זה.

5. מכסים את הבצק בניילון נצמד ומכניסים למקרר עד להתייצבות אבל לא התקשות (כ-20 דקות). מוציאים מהמקרר, מעבדים מעט בידיים ויוצרים גלילים בקוטר 6 ס"מ, מחזירים למקרר.

6. כשהבצק קשה לגמרי, מוציאים אותו מהמקרר. חותכים לדסקיות בעובי 1 ס"מ. מסדרים על תבנית מרופדת בנייר אפייה/דף סיליקון.

7. אופים בתנור שחומם מראש ל 190 מעלות כ-10 דקות. מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות.

טיפים

שרון היינריך היא קונדיטורית ישראלית שחיה בפריז כמה שנים ומשם כותבת את הבלוג Paris Chez Sharon.‬



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות