בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

דירוג "הארץ": מצעד אוזני ההמן הטובות והגרועות של השנה

עם פיסטוק או נוטלה, לוטוס או שוקולד בלגי, אגסים ביין או מרציפן ואיך אפשר בלי תמרים ופרג. אז איפה מסתתרות אוזני ההמן הטובות ביותר? קבלו את מבחן הטעימה הגדול של מערכת "הארץ"

תגובות
אוזני המן טבעוניות של סידס
אסף אמברם

הקונדיטורים יודעים את זה מזמן: העולם מתחלק לאלו ששונאים אוזני המן ולאלו שמחבבים אותן בלבד. בסקר קצר ובלתי ממצה שערכנו סביבנו התגלתה אמת מטרידה: מעט מאוד אנשים ממש אוהבים אוזני המן. נכון, אין להן את הסקסיות של עוגות הגבינה, או התאווה המטוגנת של הסופגניות. הן, איך נאמר זאת בעדינות, מעט יבשות. משעממות. לכן, אותם אופים וקונדיטורים לקחו זאת לתשומת לבם וניסו כמיטב יכולתם לשפר את המצב. נכון, במרבית המקרים הבצק כבר אינו יציקה עבה ומקומחת כמו זו המוכרת מימי הילדות, אלא עוגייה מבצק פריך בעל דפנות דקיקות...

רוצים לקבל כל טור של רותם מימון ישירות למייל, מיד עם פרסומו? לחצו על ״התראות במייל״, כאן למעלה בשורת השיתוף

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו