בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מחזירים את הכבוד למשלוח המנות

אם גם אתם מתגעגעים לימים בהם הכנו משלוח מנות ולא קנינו ערימות של חטיפים ועטפנו בצלופן, ליאור משיח הקונדיטורית של מסעדת פרונטו עם ממתקים שאפשר להכין בבית

14תגובות
משלוח מנות של ליאור משיח ממסעדת פרונטו
דודו בכר

זוכרים את הימים בהם משלוח המנות בו התופינים, העוגות, העוגיות והמממתקים היו כולם תוצרת בית? הילדים ציירו וההורים התקינו את מיטב התוצרת המתוקה הביתית, כאילו היתה זו למעשה תצוגת תכלית של היכולות במטבח. איש לא העלה אז על דעתו לרכוש סלסלה מוכנה, לכל היותר היו קונים אז איזה חטיף או שוקולד וגם זה היה בגדר גנאי. אבל העתים משתנות וכשבכל סופרמרקט מציעים ערימות של סלסלאות עטופות וארוזות, צבעוניות ומנצנצות שחוסכות אולי את הזמן (אבל לא ממש את הכסף) התוצאה היא שמשלוחי המנות שלנו הפכו גנריים, מסחריים, נטולי...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו