מחזירים את הכבוד למשלוח המנות

אם גם אתם מתגעגעים לימים בהם הכנו משלוח מנות ולא קנינו ערימות של חטיפים ועטפנו בצלופן, ליאור משיח הקונדיטורית של מסעדת פרונטו עם ממתקים שאפשר להכין בבית

ליאור משיח, קונדיטורית אורחת
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
ליאור משיח, קונדיטורית אורחת

זוכרים את הימים בהם משלוח המנות בו התופינים, העוגות, העוגיות והמממתקים היו כולם תוצרת בית? הילדים ציירו וההורים התקינו את מיטב התוצרת המתוקה הביתית, כאילו היתה זו למעשה תצוגת תכלית של היכולות במטבח. איש לא העלה אז על דעתו לרכוש סלסלה מוכנה, לכל היותר היו קונים אז איזה חטיף או שוקולד וגם זה היה בגדר גנאי. אבל העתים משתנות וכשבכל סופרמרקט מציעים ערימות של סלסלאות עטופות וארוזות, צבעוניות ומנצנצות שחוסכות אולי את הזמן (אבל לא ממש את הכסף) התוצאה היא שמשלוחי המנות שלנו הפכו גנריים, מסחריים, נטולי נשמה והכי חמור - חסרים את הממד האישי.

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ