שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשליחת הכתבה באימייל
רוסלה יונה ואמיר פורת, שף-קונדיטורים אורחים
רוסלה יונה ואמיר פורת, שף-קונדיטורים אורחים

הפרג מוכר בישראל בעיקר כתבלין אשר מוסיף טעם נהדר למאפים וקינוחים רבים ובהם, כמובן - אוזני המן. לא הרבה יודעים שהשימוש בזרעי פרג באפייה החל כשהתגלה כי הם מכילים גם המון יתרונות בריאותיים. לקראת סוף החורף, עת שיא פריחת הפרגים וממש לפני פורים - הנה מספר מתכוני פרג שטעים לאכול לא רק עם הגיעו של חודש אדר.

מתכון לעוגת פיננסייר פרג וטראפלס

עוגת פיננסייר פרג וטראפלס
צילום: תומר אפלבאום

מתכון לפאי פרג ושקדים עם שטרויזל

פאי פרג ושקדים עם שטרויזל
צילום: תומר אפלבאום

מתכון לעוגת שמרים פרג וחלבה

שמרים פרג וחלבה
צילום: תומר אפלבאום

מתכון לפאי גבינה ופרג

פאי גבינה ופרג
צילום: תומר אפלבאום

מתכון לעוגת פרג וקרם שקדים ללא גלוטן

עוגת פרג וקרם שקדים ללא גלוטן
צילום: תומר אפלבאום
הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ