מתכון |

כדורי שוקולד תמרים טבעוני

מתכון של עופר גל מ"בוטיק סנטרל"

עופר גל, שף קונדיטור אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
עופר גל, שף קונדיטור אורח
דירוג הגולשים
NaN כוכבים
דרגת קושי:קל
כדורי שוקולד טבעונים
צילום: טל סיון ציפורין

רכיבים

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 400 גרם תמרים מגולענים
  • 20 גרם ליקר אמרטו
  • 20 גרם מים
  • 20 גרם גרעיני חמניה
  • 20 גרם גרעיני דלעת
  • 20 גרם אגוז לוז קלוף וגרוס

לציפוי:

  • קוקוס לבן

הוראות הכנה

קולים קלות את גרעיני החמנייה והדלעת
ממיסים במיקרו את השוקולד המריר
במיקסר מערבבים את התמרים המגולענים, מים, ליקר האמרטו ואת השוקולד שהמסנו
מוסיפים את הגרעינים הקלויים ואת האגוזים
מצננים את התערובת מספר שעות במקרר
לאחר מספר שעות, מוציאים מהמקרר, ויוצרים כדורים קטנים. מגלגלים בקוקוס לבן לציפוי.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ