בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

מרק עוף, לא כמו של סבתא

הטעם המוכר של מרק העוף הופך למיוחד ומפתיע כשמכין אותו השף דודו ביטון ממסעדת לה־רג’נס בירושלים. הגרסה שלפנינו מתאימה את המתכון המקצועי למטבח הביתי

6תגובות

פעם בכמה חודשים צריך לעצור. חוזרים הביתה ומקלפים את בגדי היומיום ועוטים מחלצות השמורות לאירועים מיוחדים. לא לשמחות או לארוחות שבת, אלא תחפושת של ממש, המרחיקה מן הגוף את כל מה שמוכר וכל מי שמכיר. מחכים שהחשכה תרד והגשם ייחלש מעט וצועדים מהר באוויר הקר מן הדלת אל המכונית. מתניעים את האוטו ומכוונים את התדר לקול המוזיקה ונוסעים בשתיקה בכביש החשוך. מדי פעם מחליפים מבטים ומחייכים, מזמזמים יחד את הסולו של הצ’לו ונזכרים אולי בנסיעה דומה שנסעתם כבר פעם ביחד בצפת או בצרפת או במצפה רמון. חונים מול...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו