בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכונים

סנדוויץ' מקרל ישמח לבב אנוש

כריך מקרל מעושן הוא בחירה מצוינת לנגיסה הראשונה של הבוקר. לפעמים הלחמנייה היא רק נושאת הכלים או התרמיל, אבל המתקדמים מוזמנים להשקיע גם באפיית לחמניות מהירות

2תגובות

באיסטנבול מגישים את הרחוב בלחמנייה. לא בפיתה דקיקה או כזו עם כיס, ובטח שלא בכלי קרטון מתכלים. לחמנייה בשרנית מקמח לבן, יבשה מעט, עם קרום שאיננו משאיר שום רושם מיוחד. בתוך הלחמנייה יש בצק תפוח ואווירירי שסופג אליו את טעמיה של התקרובת שהונחה בחובו עד שהוא מתבטל לפניה לחלוטין ונותן לה לעשות בו כבשלה ורק הקרום העבה והיבש מפריד בין טעמיו של גן העדן האבוד וידינו האוחזות בו בקדושה. בתוך הלחמניות שברחובות איסטנבול מגישים לבניה ולבנותיה ולעולי הרגל המתמסרים למטבחיה מעדנים שנצלו על גחלים או...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו