רוצים שוקולד בריא? תוסיפו לו שעועית

לקראת ט"ו באב, הצעות לפינוק האהוב או האהובה בטראפלס שעועית שחורה או גלידת שוקולד ואבוקדו

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רחל טלשיר

לקראת ט"ו באב גובר העניין בשוקולד, גם בשאלה אם הוא בריא או לא ובעיקר בהשפעה הברוכה שמיוחסת לו בטווח התחומים שבין רוממות רוח לתשוקה. לכבוד החג והמיתוס הזמנתי את רונית לב, אמנית שוקולד ומטפלת באמצעותו, לסדנה שעיקרה הבלטת יתרונותיו של השוקולד והקטנת חסרונותיו, וגם לשיחה על כללי אצבע שעוזרים להכין ממתקים בריאים במטבח הביתי כאשר התהליך, לא רק התוצאה, מענג ומלהיב.

רחל טלשיר

בעלת טור "לאכול או לא לאכול"

racheltalshir@gmail.com

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ