מנות הדגל |

להכין את הטאפאס של רושפלד

השף יונתן רושפלד פותח את דלתות המטבח ונותן הצצה לארבע מנות שאפשר להכין בבית בקלות

הארץ
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
הארץ

במסגרת מדור "מנות הדגל" אנחנו חוזרים אל המנות הקלאסיות שמככבות במסעדות השונות. השף יונתן רושפלד פתח את דלתות המטבח ונותן הצצה לארבע מנות שאפשר להכין בבית בקלות.

מתכון לסשימי טונה "הרוצח"

רציתי לייצר מנת סשימי טונה שונה, כזו שלא ישכחו. זה עד כדי כך הצליח שהיא הפכה למנת הדגל שלי. כל המנה בעצם אדומה, הסשימי מדמם על הצלחת ומדמה רצח שנוצר מכמיהה ותשוקה.

תגיות:

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ