בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

איך מכינים אמפנדס?

הכיסונים הלטיניים ממולאים במחית תפוחי אדמה עם שלוש תוספות: בשרית, צמחונית וטבעונית

6תגובות
אמפנדס קולומביאני עם בשר כבש
דודו בכר

לאן שלא נזרוק בצק בעולם, כנראה נפגע במטבח ובו כיסון ייצוגי. תפוח או דק, מאודה, אפוי או מטוגן. מחיטה, אורז, תירס או תפוחי אדמה, לא משנה מה - העיקר - בצק ממולא. גם במטבח הספרדי-לטיני נמצא את כיסונים ייצוגיים ובמקרה זה מדובר באמפנדס. בספרד, פורטוגל, באיים הקאריביים וברחבי אמריקה הלטינית, מוצאים אותן. בספרי ההיסטוריה אפילו מוצאים סימנים למיני אמפנדס אפילו במטבח הפיליפיני. הרעיון הוא פשוט: אמפנדה היא מאפה ממולא ששואב את שמו מהפועל הספרדי empanar שפירושו לקמח, או לעטוף בבצק. בדרך כלל היא נעשית על...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו