בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אורז – הלחם של אסיה בשלוש מנות חשובות

בתאילנד, אחת מיצרניות האורז הגדולות בעולם, פותחו מאות מתכונים שהוא מככב בהם. שלוש מנות בסיסיות, שאפשר להכין בכל בית, מספקות הצצה לשפע האפשרויות שטמונות בגרגרים הלבנים. פרק רביעי בסדרה של יריב מלילי מ"בית תאילנדי"

תגובות
קאו טום – נזיד אורז
דודו בכר

אי אפשר לעשות סדרת כתבות על המטבח התאילנדי בלי להקדיש פרק מיוחד לאורז. זהו המרכיב הכי חשוב לא רק במטבח התאילנדי, אלא גם בתרבות ובכלכלה התאילנדית הכפרית. בימי קדם, ובמידה רבה גם היום באזורים החקלאיים, כגון חבל איסן, הביטחון המשפחתי התבסס על שדה האורז והמבנה לאחסון האורז. לרוב כל משפחה תדאג לשמור לעצמה כמות מספקת לשנה ואת השאר תמכור. עם מעל ל-9 מיליון הקטרים של שדות אורז (הקטר אחד שווה 10 דונמים), תאילנד היא אחת מיצרניות האורז הגדולות והחשובות בעולם. חלקים נרחבים מהכלכלה הכפרית סובבים את שדות...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו