אורז – הלחם של אסיה בשלוש מנות חשובות

בתאילנד, אחת מיצרניות האורז הגדולות בעולם, פותחו מאות מתכונים שהוא מככב בהם. שלוש מנות בסיסיות, שאפשר להכין בכל בית, מספקות הצצה לשפע האפשרויות שטמונות בגרגרים הלבנים. פרק רביעי בסדרה של יריב מלילי מ"בית תאילנדי"

יריב מלילי, שף אורח
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
יריב מלילי, שף אורח

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ