המתכון לסלט הישראלי שמשגע את לוס אנג'לס

אם אתם רוצים להבין למה מסעדת בסטיה של אורי מנשה בלוס אנג'לס לוהטת כל כך, נסו להכין בבית את סלט הפארו שלו

חיים הנדוורקר
שתפו בפייסבוק
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
חיים הנדוורקר

נסו להזמין מקום במסעדת בסטיה בלוס אנג'לס ותגלו שזה סיפור בכלל לא פשוט. ביקרתי במסעדה של השף הישראלי לפני יותר משנה וגיליתי מסעדה בסגנון איטלקי-ים תיכוני סופר פופולארית. לפני כחודש ביקרתי במסעדה בפעם השנייה. העסק, מסתבר, ממשיך לפרוח. "אם לא היית מודיע לי מראש", אמר מנשה כשהוא צוחק, "אני לא בטוח שהיית מצליח לקבל שולחן".

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ