בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

המתכון לסלט הישראלי שמשגע את לוס אנג'לס

אם אתם רוצים להבין למה מסעדת בסטיה של אורי מנשה בלוס אנג'לס לוהטת כל כך, נסו להכין בבית את סלט הפארו שלו

15תגובות

נסו להזמין מקום במסעדת בסטיה בלוס אנג'לס ותגלו שזה סיפור בכלל לא פשוט. ביקרתי במסעדה של השף הישראלי לפני יותר משנה וגיליתי מסעדה בסגנון איטלקי-ים תיכוני סופר פופולארית. לפני כחודש ביקרתי במסעדה בפעם השנייה. העסק, מסתבר, ממשיך לפרוח. "אם לא היית מודיע לי מראש", אמר מנשה כשהוא צוחק, "אני לא בטוח שהיית מצליח לקבל שולחן". אז אמרנו שהמסעדה של מנשה לוהטת, היום היא אפילו יותר. מנשה אפילו הצליח להיכנס לשלב "חצי הגמר" בתחרות ג'יימס בירד בקטגוריה השף הטוב ביותר בחוף המערבי. בימים אלו הוא מתכנן להקים...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו