בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

חמש דרכים פשוטות לשדרג את הטחינה שלכם

טחינה איכותית מבקשת שיתעסקו איתה כמה שפחות. השף דוחול ספדי חוזר למתכון הבסיסי והמסורתי לטחינה ומגלה את הסוד למסבחה מושלמת. מתכונים מתוך הספר "בלדי"

33תגובות
המסבחה של דוחול ספדי
דניה ויינר

טחינה גולמית איכותית מבית טוב מבקשת שיתעסקו איתה כמה שפחות. מעט מלח, סחיטת לימון ומים, ערבוב טוב – כזה שישאיר אותה אחידה וחלקה – והיא במיטבה. קשה להמליץ באופן גורף על סוג אחד של טחינה. זה עניין של טעם והעדפה אישית, אבל גם שאלה של טריות – טחינה טובה היא טחינה שלא בילתה זמן רב מדי על המדף. ככל שהיא טרייה, כך יהיו השמנים שמרכיבים אותה חלק בלתי נפרד ממרקמה ולא שכבה נפרדת שצפה בראש הקופסה. המומחים הגדולים בייצור טחינה מקורם במשפחות משכם, ואכן שמן של טחינות מנאבלוס הולך לפניהן. במשפחת ספדי...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו