חמש דרכים פשוטות לשדרג את הטחינה שלכם

טחינה איכותית מבקשת שיתעסקו איתה כמה שפחות. השף דוחול ספדי חוזר למתכון הבסיסי והמסורתי לטחינה ומגלה את הסוד למסבחה מושלמת. מתכונים מתוך הספר "בלדי"

דוחול ספדי ומיכל וקסמן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דוחול ספדי ומיכל וקסמן

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ