בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
${m.global.stripData.hideElement}
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לשבוע בלבד - מינוי לאתר ב-50% הנחה  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

הקציצה היא חיינו: חמישה מתכונים לקציצות עולמיות

במטבח הישראלי הקציצות עלו למעמד מיתולוגי כמעט, אבל בכל מטבחי העולם יש לפחות מנת קציצות משובחת אחת. ביקשנו מחמישה שפים את הפרשנות שלהם לקציצות מהעולם

5תגובות
קציצות דגים ברוטב עגבניות
תומר אפלבאום

קשה לדמיין מאכל יותר ביתי או זיכרון גסטרונומי מושלם יותר מקציצה. חוקרי המזון עוד יידרשו יום אחד לבדוק - מה יש בה בקציצה, שמעורר באנשים זכרונות אוטומטיים של בית וכיצד זה טיפסה למעמד מיתולוגי של מנה ישראלית אולטימטיבית, על אף שכמעט בכל מטבח אחר בעולם מוצאים לה נציגות. איכשהו נדמה שהקציצה, כמו השקשוקה, מסמלת איזה כור היתוך מקומי, קיבוץ גלויות בזעיר אנפין ממש. גם היכולת של כל בית כמעט להעמיד את הגרסה שלו עם מתכון ייחודי, המתכתב אמנם עם המסורת אבל מביא תמיד משהו מידיהם של הבשלנים והבשלניות, נותן...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו