יוגורט הוא לא רק מעדן פרוביוטי - הוא גם תוספת הכרחית למנות אסליות וחצופות

השף משה דביר מציע שלושה מתכונים חזקים ורועשים, שתוספת יוגורט ממשמעת אותם

מתן שופן
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים2
מתן שופן

את דריסת הרגל שלו במטבח מקצועי השיג משה דביר (31) לאחר שירות קבע וטיול גדול בחו"ל. הוא נכנס לעבוד אז במטבח ההכנות של מסעדת "מחניודה", ושם גם הכיר את מי שהיתה לבת זוגו – טינה רטינוב, כיום שף־קונדיטורית של מסעדות האחים ודוק. במקביל החל ללמוד בישול בבית הספר "בישולים", ומאז הספיק לבשל במסעדות שונות ובהן מונא, לחם ושות' ("התאהבתי בלחם") וטופולופומפו. לאחר סטאז' קצר באנגליה במסעדות מכוכבות מישלן, שאליו נסע כדי להתמקצע בניהול מטבח, הוא תפס את תפקיד מנהל המטבח במסעדת האחים, ובהמשך שימש כמנהל המטבח של מסעדת חלוצים 3 במשך כשנה, עד שלאחרונה זו נסגרה בצער רב. "הרומן איתם התחיל לפני שעבדתי שם. זו היתה אחת המסעדות האהובות עלי. היה בה משהו רומנטי עם אורות אפלים ואוכל שיש בו אינטימיות".

תגיות:

מתן שופן

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ