בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

יוגורט הוא לא רק מעדן פרוביוטי - הוא גם תוספת הכרחית למנות אסליות וחצופות

השף משה דביר מציע שלושה מתכונים חזקים ורועשים, שתוספת יוגורט ממשמעת אותם

2תגובות
טרטר דג ים קיצי. מחזיר לבית סבתא הגרוזינית
מתן שופן

את דריסת הרגל שלו במטבח מקצועי השיג משה דביר (31) לאחר שירות קבע וטיול גדול בחו"ל. הוא נכנס לעבוד אז במטבח ההכנות של מסעדת "מחניודה", ושם גם הכיר את מי שהיתה לבת זוגו – טינה רטינוב, כיום שף־קונדיטורית של מסעדות האחים ודוק. במקביל החל ללמוד בישול בבית הספר "בישולים", ומאז הספיק לבשל במסעדות שונות ובהן מונא, לחם ושות' ("התאהבתי בלחם") וטופולופומפו. לאחר סטאז' קצר באנגליה במסעדות מכוכבות מישלן, שאליו נסע כדי להתמקצע בניהול מטבח, הוא תפס את תפקיד מנהל המטבח במסעדת האחים, ובהמשך שימש כמנהל המטבח של...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו