בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

אולי תתפלאו לשמוע, אבל אפשר להשתמש בתותי עץ לא רק לקינוחים

עונת תותי העץ הגיעה, אפשר לזלול אותם כמו שהם, או להשתמש בהם כתוספת מפתיעה למגוון מנות

5תגובות
תותי עץ מתכונים
מתן שופן. כלים: אורי להבי

אצבעות סגולות וחיוכים ממתיקי סוד מסמנים לנו שעונת תותי העץ הגיעה. רובנו ודאי מכירים את תותי העץ השחורים, הפזורים כמעט בכל רחבי הארץ, שאותם אפשר פשוט לקטוף כמעט בכל חצר ושכונה. נוסף עליהם, מסביר מאיר פרייהן ממשק פטל בהר בגוש עציון, יש עוד שני זנים שהם המסחריים יותר – תות העץ הלבן ותות העץ הפקיסטני. "תות העץ השחור, הבלדי, מה שיש בגינות – הוא טעים ומתוק, אבל הלבן ובמיוחד הפקיסטני יותר מרוכזים ויותר מתוקים. הם גם הרבה פחות מלכלכים". זו הסיבה שאצל הירקנים ובשווקים סביר להניח שניתקל דווקא בתות העץ...



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות
*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו