"אפקט יותם אוטולנגי" יהפוך את הקיץ שלכם להרבה יותר טעים

ספר מתכונים חדש שמתרפק על בישול מזרח תיכוני נותן הרבה כבוד לאחד השפים הישראלים הכי מצליחים בחו"ל, ומספק לנו את המתכון המושלם לאירוח קיצי

איתן לשם
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
איתן לשם

המעצמה הקולינרית בעיני עצמה ששמה ישראל ממשיכה במסע הניצחון שלה, שמצטרף לצונאמי הצלחות ישראליות בחו"ל. אך הרבה לפני הטרנדים הישראלים שעשו אקזיט, היה שם יותם אוטולנגי שהכיר לעולם את נפלאות המאכלים המזרח תיכונים. 

12 שנים אחרי שהוציא את ספר הבישול הראשון ופורץ הדרך שלו, יוצא ספר בישול חדש שמתרפק על "אפקט יותם אוטולנגי" ונותן את הכבוד הראוי לאוכל המזרח תיכוני שכובש את העולם המערבי. "The Perfect Scoop" של דיוויד ליבוביץ' יצא למעשה כבר ב-2010, אך כעת הוא מוצג עם עריכה מחודשת ותוספות חדשות, והכי חשוב – עם מקור לגאווה עבור המטבח הישראלי (או יותר נכון, הערבי-ישראלי).

תגובות

משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ