בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו
 

אתם מחוברים לאתר דרך IP ארגוני, להתחברות דרך המינוי האישי

טרם ביצעת אימות לכתובת הדוא"ל שלך. לאימות כתובת הדואל שלך  לחצו כאן

לקרוא ללא הגבלה, רק עם מינוי דיגיטלי בהארץ  

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

"אפקט יותם אוטולנגי" יהפוך את הקיץ שלכם להרבה יותר טעים

ספר מתכונים חדש שמתרפק על בישול מזרח תיכוני נותן הרבה כבוד לאחד השפים הישראלים הכי מצליחים בחו"ל, ומספק לנו את המתכון המושלם לאירוח קיצי

6תגובות
עטיפת ספרו של דייויד לבוביץ

המעצמה הקולינרית בעיני עצמה ששמה ישראל ממשיכה במסע הניצחון שלה, שמצטרף לצונאמי הצלחות ישראליות בחו"ל. אך הרבה לפני הטרנדים הישראלים שעשו אקזיט, היה שם יותם אוטולנגי שהכיר לעולם את נפלאות המאכלים המזרח תיכונים.  12 שנים אחרי שהוציא את ספר הבישול הראשון ופורץ הדרך שלו, יוצא ספר בישול חדש שמתרפק על "אפקט יותם אוטולנגי" ונותן את הכבוד הראוי לאוכל המזרח תיכוני שכובש את העולם המערבי. "The Perfect Scoop" של דיוויד ליבוביץ' יצא למעשה כבר ב-2010, אך כעת הוא מוצג עם עריכה מחודשת ותוספות חדשות, והכי חשוב...

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות

כתבות שאולי פספסתם

*#
בואו לגלות את עמוד הכתבה החדש שלנו