אספרגוס הוא ירק אלוהי והגיע הזמן להתייחס אליו בהתאם

מה הטעם לערבב אספרגוס בסלט עם הרבה ירקות, כשטעמו הנפלא והעדין הולך לאיבוד? כאחד הירקות האצילים, צריך לנהוג באספרגוס בכבוד ולשדך אליו רק חומרי גלם עדינים כמוהו. יותם אוטולנגי עם שני מתכונים לאספרגוס

יותם אוטולנגי / ניו יורק טיימס
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
יותם אוטולנגי / ניו יורק טיימס

בבריטניה, שבה אני חי כיום, אספרגוס הוא אלוהי הירקות. באביב מקבלים את פניו בהערצה אמיתית, כאילו שום דבר הראוי לאכילה לא היה זמין במשך חודשים רבים. באנחת רווחה עמוקה, בסופו של חורף ארוך שבו אוכלים שורשים, כרובים ושוב שורשים, אנחנו רואים שוב את הגבעולים הירוקים הטריים האלה וכולנו מאושרים.

ייתכן שזה ייראה מוגזם בעיניכם, אך אחרי יותר מ-20 שנות חיים בבריטניה, אני חושש שסוף סוף נדבקתי בחיידק.

לחצו על הפעמון לעדכונים בנושא:

תגובות