ארוחה שאפילו הילדים הבררנים ביותר יאהבו: פשטידת תפוחי אדמה וגבינה

בנו של יותם אוטולנגי אוהב רק פחמימות, אז השף טומן לו ירקות בפשטידת תפוחי אדמה וגבינות. ביס אחד הספיק

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
פשטידת תפוחי אדמה עם בצל ירוק וגבינה
פשטידת תפוחי אדמה עם בצל ירוק וגבינהצילום: ANDREW SCRIVANI / NYT
יותם אוטולנגי, ניו יורק טיימס
לונדון
יותם אוטולנגי, ניו יורק טיימס
לונדון

בימי הסגר הראשון שהוטל על לונדון דובר בביתנו הרבה על אוכל. בניגוד לשגרת חיינו הקודמת, שבה התפריט לא עמד לדיון והילדים אכלו כל מה שהוגש לארוחת הערב, היה לנו די זמן לשחק ב"מסעדה" (תוך געגועים עזים לדבר האמיתי) ולתכנן מדי יום בפרוטרוט מה יוגש למחרת.

בדומה לרבים מבני גילו, מגלה פלין בננו בן ה-4 משיכה חזקה לפחמימות, לבנות כמובן, ואלה כיכבו ברשימת ההעדפות שלו. Doughboy (כך אנו מכנים אותו בחיבה), נהג לבקש לחם בלי ממרח ולאחריו "פסטה בלי כלום", תפוחי אדמה ולקינוח פרוסת עוגה, אם אפשר בלוויית פנקייקים שנותרו מארוחת הבוקר.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ