אורז בתנור במיטבו: הגרסה של יותם אוטולנגי לפילאף

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
פילאף פטריות ומשמשים מתובל ומתוק
פילאף פטריות ומשמשים מתובל ומתוקצילום: ANDREW SCRIVANI / NYT
יותם אוטולנגי / ניו יורק טיימס

בביקור האחרון שערכתי באחרונה באינדונזיה הייתי מוקף שדות אורז וגם אכלתי אורז לכל ארוחה. אבל העובדה שמחשבותיי סבבו סביב אורז אינה מובנת מאליה.

באופן פרדוקסלי, כשמבקרים בתרבות שבה אורז הוא המזון העיקרי, לא מודעים כלל לנוכחותו. הוא מופיע על שולחן האוכל במנות "חשובות" ונחשבות יותר כדי לספוג רוטב, לשאת תבשיל או כתוספת משלימה לבשר או ירקות.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ