הוציאו את השרימפס מהמקפיא, יותם אוטולנגי מכין פסטה וקוסקוס פירות ים

אחרי שמצא את עצמו בוהה שעות בתמונות של פסטה עם פירות ים באינסטגרם, יותם אוטולנגי מציע שתי דרכים לזלול שרימפס וצדפות - בפסטה כמובן ועם קוסקוס ורוח האניס מרחפת מעל

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
שריפס בולונז
שריפס בולונזצילום: ANDREW SCRIVANI / NYT
יותם אוטולנגי / ניו יורק טיימס
יותם אוטולנגי / ניו יורק טיימס

השילוב של פסטה עם פירות ים כל כך מפתה בעיניי שאני מקדיש יותר זמן משראוי לי, או משאני יכול לתרץ כהעשרה מקצועית, להתבוננות בתמונות אינסטגרם מפתות עם לינגוויני עם צדפות ברוטב שמנת, או עם ספגטי עם שרימפס רווים ברוטב עגבניות כזה או אחר. פשוט נסו את האשטג #seafoodpasta באינסטגרם ותבינו על מה אני מדבר.

אבל מעבר לתמונות, מה שהופך מנות אלה לממכרות כל כך הם הטעמים העמוקים המופקים מפירות הים בעת הבישול, שמתמזגים עם עמילני הפסטה לכדי רביכה. יכולתם של רטבים אלה להתעבות ולהפיק ניחוחות ימיים נעימים, גורם לי ולאלפים כמוני, אומר להגנתי, להזיל ריר מול קערת ספגטי א-לה וונגולה המתבוננת בי.

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ