מתכון |

לברק בפלפל צ'ומה, ערק והל

מחית הפלפל צ'ומה תשדרג דגים צלויים ובמקרה הנוכחי - לברק בפלפל צ'ומה במתכון קל ומהיר

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל
מנות:4 מנות ראשונות
זמן בישול:15 דקות

הוראות הכנה

שמים במעבד מזון קטן את כל חומרי הרוטב, חוץ מהבזיליקום, ומעבדים עד לקבלת מחית חלקה.

מוסיפים עלי בזיליקום וטוחנים שתי שניות. מניחים בצד לעשר דקות לספיגת טעמים ולהסמכה.

מחממים תנור ל-250 מעלות. מניחים את הדגים, צד העור כלפי מטה, בתבנית מרופדת בנייר אפייה משומן קלות בשמן זית, מזליפים מעליהם שמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל ומעט הל טחון.

עורמים את הרוטב מעל הדגים, מסדרים את חצאי עיגולי הלימון (כמו רעפים) מעל הרוטב, וצולים 7 דקות.

מגישים מיד עם עלי בזיליקום וכוס ערק.

צילום: לימור לניאדו תירו

תגובות

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ