מוסקה טלה ושום ירוק - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון מוסקה טלה ושום ירוק

שילוב מהפנט שהופך את כל העסק הזה שקוראים לו מוסקה למשהו ששווה להקדיש לו שעתיים במטבח

8-10 מנות דרגת קושי: בינוני
מוסקה
לימור לניאדו תיר

כשהמוסקה יוצאת מהתנור היא רכה ומלאה בנוזלים, ולכן, אם מגישים אותה מיד היא מתפרקת בחיתוך. אל דאגה, הטעם נהדר, אך המראה פחות. כדי שלא תתפרק יש להכין אותה מראש, כדי שתתייצב במקרר. לפני ההגשה חותכים לריבועים ומחממים בתנור.

המתכון מתאים לתבנית 25X30 ס"מ

2תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון

מתכונים נוספים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות