הארי קבב - תבשיל עוף ותפוחי אדמה מקולקטה - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון הארי קבב - תבשיל עוף ותפוחי אדמה מקולקטה

תבשיל הודי נימוח וטעים במיוחד, בעל תיבול ייחודי ומאוזן שהיה מוגש בערבי שבת

6 מנות דרגת קושי: בינוני
הארי קבב
לימור לניאדו תירוש

השם קבב התייחס במקור לכל סוגי הבשרים והעופות המבושלים, ולא לקציצה הצלויה שהוא מייצג היום. התבשיל נימוח וטעים במיוחד, והתיבול הייחודי מאוזן. ההארי קבב הוגש לארוחת שישי בערב, וביום כיפור לסעודה המפסקת.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה 5.0 1 5 2

מתכונים נוספים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות