מתכון

דייסת דוחן ושיבולת שועל של אורנה ואלה

אם מבשלים אותו היטב נהפך הדוחן לדייסה נהדרת, שאפשר לחבר אליה כל מה שאוהבים

רחל טלשיר
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקיםכתוב תגובה
רחל טלשיר
דירוג הגולשים
5 כוכבים
דרגת קושי:קל

הוראות הכנה

מניחים את כל המרכיבים בסיר ומבשלים על להבה נמוכה תוך ערבוב במטרפה עד שמסמיך.

ההגשה:

מפזרים על הדייסה מה שאוהבים — מייפל, תמרים חתוכים, חמוציות, גולדן־בֶּריז, גוג׳י, קינמון.

תגובות