פרגית אנד ג'אם עם טריק - מתכונים - הארץ

רשימת קריאה

רשימת הקריאה מאפשרת לך לשמור כתבות ולקרוא אותן במועד מאוחר יותר באתר,במובייל או באפליקציה.

לחיצה על כפתור "שמור", בתחילת הכתבה תוסיף את הכתבה לרשימת הקריאה שלך.
לחיצה על "הסר" תסיר את הכתבה מרשימת הקריאה.

מתכון פרגית אנד ג'אם עם טריק

במקום טיגון עמוק, הכינו סטייק פרגית עם כמות זעירה של שמן וטריק שמעניק לו ציפוי פריך וטעים. ובסוף, שידוך מפתיע עם רוטב תותים סמיך ומתובל

4 סועדים דרגת קושי: קל
מתן שופן

אחד הטרנדים הקולינריים הבולטים בחודשים האחרונים הוא הפרייד צ'יקן, קרי – עוף מטוגן. בינינו, זהו שניצל לכל דבר שזכה למיתוג מחדש. בכל אופן, במקום טיגון עמוק, שלרוב אני נמנע ממנו בבית, אני מציע להכין סטייק פרגית עם כמות זעירה של שמן וטריק שמעניק לו ציפוי פריך וטעים. מה בין פרגיות לתות? שידכתי אליהן רוטב תותים סמיך ומתובל, כמעין טייק־אוף זרחני פחות לרוטב של המסעדות הסיניות המהירות של שנות ה-90.

תגובות

לצפייה ברשימת המתכונים
שלכם בעמוד הארץ שלי

דירוג גולשים: גרוענחמדטובמומלץמעולה -1.0 1 5 0

קבלו גישה מלאה לכל תכני הארץ באתר ובסמארטפון

מתכונים נוספים



תגובות

דלג על התגובות

בשליחת תגובה זו הנני מצהיר שאני מסכים/מסכימה עם תנאי השימוש של אתר הארץ

סדר את התגובות