בלי הרבה מאמץ: חמישה מתכונים חגיגיים לפסח של אבי ביטון

סלט תפוחי אדמה, עוף עם פטריות וקציצות דגים עם פול ירוק - השף אבי ביטון מגיש חמישה מתכונים לארוחת חג שלא דורשים הרבה מאמץ ומספקים תמורה מצוינת ביחס לעלויות

שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
שתפו כתבה במיילשתפו כתבה במייל
מעבר לטוקבקים
קציצות דגים פול ירוק ולימונים כבושים
קציצות דגים פול ירוק ולימונים כבושיםצילום: תומר אפלבאום
אבי ביטון, שף אורח

פסח הקרוב עומד בסימן בידוד ביתי. הסדר צפוי להיערך באווירה מצומצמת יותר, אינטימית מאוד ופחות ראוותנית מבשנים קודמות. אבל זה בוודאי לא אומר שהוא לא יכול להיות חגיגי. השף אבי ביטון ממעדניית סוליקה מציע חמישה מתכונים לארוחה שמתאימה לשישה-שמונה סועדים. המנות האביביות וחגיגיות למדי - מקציצות עם פול ירוק ועד כתף בקר, בלי מוצרים יקרים ובלי הרבה מאמץ. לעוד מתכונים מומלצים לארוחת הפסח

הזינו שם שיוצג באתר
משלוח תגובה מהווה הסכמה לתנאי השימוש של אתר הארץ